Candidatura Junts LPH Eleccions Municipals #28M 2023

Un equip amb entusiasme, entrega i amor al poble. Persones de perfil divers, en edats, en formació, en experiències; persones compromeses amb el present i el futur del municipi, que convivim en societat i ens preocupem per les nostres famílies.

Juntes, Junts, fer créixer el poble, millorar com a comunitat, i a favor de que Catalunya sigui un estat independent en forma de república.

Que Catalunya sigui un estat independent en forma de república és una necessitat més que no pas un ideal. Cal recuperar l’esperit de l’u d’octubre i reflexionar sobre com garantir la catalanitat de tots els ciutadans de Catalunya que ho vulguin. Juntes i junts, fem poble!

La Mar és conscient dels reptes que hem d’afrontar en l’àmbit de la producció d’aliments, i com els podem resoldre millor en comunitat, sense dependre tant del transport i d’altres mercats, creant un procés local, des de la producció fins a la distribució.

Començarà a ser cada vegada més car que arribin aliments de l’altra punta del món, els haurem de produir nosaltres. Tenim la terra, tenim el coneixement. Treballarem per donar-vos eines i estratègies i ajudar la infància i l’adolescència desenvolupar-se també en aquests àmbits.

La Mercè sap què el tresor més gran que tenim com a comunitat és la infància i l’adolescència que hi viuen. Créixer junts en educació, valors i integració social ens ha de permetre fer més gran el poble i el municipi.

Farem un govern obert i proper que promogui una comunitat basada en la cooperació i la confiança a través de l’escolta i la participació. Convertirem el municipi en un territori evolutiu, divers i descentralitzat, que acull i cuida a les persones que hi viuen.

Un Ateneu remença: una casa local de cultura i comunicació, que sigui un espai de trobada on potenciar les humanitats i les arts, un espai des d’on oferir tutela sociocultural i apropar les noves tecnologies a la gent gran, la infància i l’adolescència.

Volem afrontar aquest repte de fer créixer el poble. Volem garantir l’accés a la xarxa de fibra òptica a tot el territori i que les infraestructures digitals cohesionin la nostra comunitat de manera real i efectiva. Una comunitat connectada per fer la vida més fàcil a la gent.

Creiem en una perspectiva de l’educació que tingui en compte que s’aprèn i s’educa arreu, que ens n’hem d’ocupar en tots els temps vitals i espais de la vida quotidiana. Convertirem l’educació dels espais i temps no lectius en política pública que garanteixi més oportunitats.

L’equitat és el principal repte en l’accés a les noves oportunitats educatives, esportives i de lleure. Potenciarem l’aprenentatge de tota mena d’esports, alhora que ressaltarem valors com el respecte, la solidaritat i la igualtat.

Ens presentem com a gent de progrès social i ambientalment sostenible, gestor honestos i transparents. A favor de què Catalunya sigui un estat independent en forma de república.

Desenvoluparem el treball educatiu, esportiu i de lleure, com una dinàmica conjunta, coordinada i transversal, amb totes les àrees municipals. L’equitat és el principal repte en l’accés a les noves oportunitats educatives, esportives i de lleure.

Potenciarem l’aprenentatge de tota mena d’esports, alhora que ressaltarem valors com el respecte, la solidaritat i la igualtat. Resoldrem els temes assenyalats en les infraestructures d’ús educatiu, esportiu i de lleure, amb caràcter urgen, de la forma més eficient possible.

Que Catalunya sigui un estat independent en forma de república és una necessitat més que no pas un ideal, per això cal recuperar l’esperit de l’u d’octubre.

Per aconseguir més espais de consens sobre tota la complexitat de temes que ens afecten en la vida quotidiana, i trobar-nos en allò que ens uneix i ens fa caminar junts, per ser més forts com a comunitat.

Al municipi hi trobem dinamisme econòmic, serveis que ens aporten benestar, suport a la infància, a l’adolescència i a les persones grans, seguretat i convivència cívica. Estímuls per fer-nos la vida més agradable, on créixer, madurar, envellir amb dignitat.

Necessitem com a veïnes i veïns poder prendre decisions que siguin de qualitat, que ens ajudin a assignar o reassignar els recursos disponibles per créixer com a poble de manera sostenible i integral.

La cooperació entre la gent del poble és un valor que cal potenciar, perquè és un propòsit abastable que genera uns beneficis indiscutibles pel benestar de tothom. Volem fer créixer el poble, fer d’aquests nous temps una oportunitat per al desenvolupament local.

Apropament, participació i acord: entre el govern municipal i les veïnes i veïns, màxima transparència sense secretismes ni demagògies marcades per la desinformació; participació ciutadana en les decisions més rellevants i acords per defensar els interessos del nostre poble.

A %d bloguers els agrada això: