Candidat a l’alcaldia

Pablo Odell
Pablo Odell

Apreciats veïnes i veïns de les Planes d’Hostoles, Cogolls i les Encies: 

Com molts de vosaltres ja sabeu, sóc en Pablo Odell, de Can Vilarot, i em presento com a candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia del municipi, en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. I ho faig, secundat per un equip de companyes i companys escollits amb cura pel seu entusiasme, la seva entrega i amor al poble on viuen, que aviat tindrem el plaer de presentar-vos públicament.

Hem organitzat un equip de persones de perfil divers, en edats, en formació, en experiències, però sobretot, de persones compromeses amb el municipi, el seu present i el seu futur. 

Aquest és un missatge personal, com a veí vostre, de què estic disposat a assumir aquesta responsabilitat, en la qual ja fa uns mesos que hi treballem, i que serà un honor i una alegria representar-vos a l’Ajuntament, si ens feu confiança.

El nostre objectiu és millorar els serveis i la qualitat de vida de tots els veïns de manera individual i també la seva experiència de vida en col·lectivitat. Les relacions i la cooperació entre la gent del poble són un valor que cal potenciar perquè és un propòsit abastable que genera uns beneficis indiscutibles pel benestar de tothom. 

Ser potents comunitàriament i amb el màxim d’independència possible de la incertesa general. Amb el compromís d’avançar cap a un futur ple d’oportunitats, aconseguint un creixement equilibrat, respectuós amb el medi, i les persones, amb la finalitat de millorar el benestar dels habitants, i gaudir de l’entorn amb qualitat de vida.

La nostra estratègia passarà per:

  1. Informar-nos i comprendre el funcionament actual de l’ajuntament i com es relaciona amb la seva gent, vetllant per mantenir tot allò que ja funciona bé.
  2. Millorar tot el millorable. Procurant aplicar la màxima que els problemes comunitaris demanen solucions col·lectives.
  3. Plantejar els projectes del nou programa de govern, procurant integrar el capital social nyerro i el seu coneixement en diferents àmbits i disciplines, des de l’acostament a la ciutadania, participació i acords, pensament sistèmic i intel·ligència col·lectiva.

Al llarg d‘aquest primer trimestre, organitzarem 10 Trobades Consultives sobre els següents temes: EDUCACIÓ, NATURA, CULTURA, HABITATGE, ENERGIA, SALUT, SERVEIS I BENESTAR, EMPRESA, COMERÇ I TURISME, SEGURETAT I PROTECCIÓ CIVIL, i COMUNICACIÓ.

Per a més informació em podeu seguir a Twitter: @odell_pablo,  enviar-me un missatge a 687454144 o un correu electrònic a juntsxcatlph@gmail.com

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: