Dades LPH

Dades @ Les Planes d’Hostoles + Una municipalitat basada en valors generatius com la confiança.

A Catalunya, a banda de Barcelona com a capital, en tenim d’altres ciutats importants. L’informe del Departament d’Afers Econòmics i Socials de les Nacions Unides Revision of World Urbanization Prospects preveia el 2018 que el 68% de la població mundial viurà en zones urbanes cap al 2050 i que, aquesta gran concentració de població, implica la necessitat de desenvolupar models de ciutats sostenibles, utilitzar tots els recursos tecnològics per afrontar els reptes que enfrontaran aquestes ciutats: l’habitatge, la contaminació, el transport, etc.

El 32% restant, en consequència, vivim en àrees rurals… I també haurem de desenvolupar models municipals i comarcals sostenibles i fer front als reptes dels nostres pobles: l’habitatge, la contaminació, la mobilitat, recursos energètics, etc.

Les dades representen avui dia una matèria primera molt valuosa tant per a les institucions com per a les persones. Són dades massives (el que s’anomena big data) que, entenent-les, ens ajuden a comprendre els problemes reals com  …l’habitatge, la mobilitat, la contaminació, les energies renovables o la participació dels veïns en la vida política municipal.

Aquestes dades seran cada vegada més importants en la presa de decisions. Obtenir i mesurar dades massives de molts aspectes de Les Planes d’Hostoles i les seves relacions: intermunicipals, comarcals, provincials, de país, internacionals: per a complementar visions existents sobre el poble i les seves dinàmiques des d’un apropament quantitatiu i de qualitat.

Captura de pantalla 2020-04-22 a las 19.10.53

Advertisement

2 Replies to “Dades LPH”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: